Wersja obowiązująca z dnia 23-03-2020 12:33:28 Drukuj Otwarty konkurs ofert na wykonanie zadań z zakresu żywności i ochrony dziedzictwa kulinarnego w 2020 roku. Rozstrzygnięcie - 23.03.2020 Uchwała 12/142/20/VI Zarządu Województwa Warmińsko - Mazurskiego z dnia 17 marca 2020 roku w sprawie rozstrzygnięcia otwartego konkursu ofert na realizację zadań Samorządu Województwa Warmińsko – Mazurskiego z zakresu żywności i ochrony dziedzictwa kulinarnego w 2020 roku przez organizacje pozarządowe oraz podmioty wymienione w art. 3 ust. 3 ustawy o działalności pożytku publicznego i wolontariacie w roku 2020. Wyniki oceny formalnej - 07.02.2020 Wyniki oceny formalnej ofert złożonych przez organizacje pozarządowe oraz inne uprawnione podmioty w otwartym konkursie ofert na wykonanie zadań publicznych Samorządu Województwa Warmińsko-Mazurskiego z zakresu żywności i ochrony dziedzictwa kulinarnego w 2020 roku Uzupelnione wyniki oceny formalnej - 14.02.2020 Uzupełnione wyniki oceny formalnej ofert złożonych przez organizacje pozarządowe oraz inne uprawnione podmioty w otwartym konkursie ofert na wykonanie zadań publicznych Samorządu Województwa Warmińsko-Mazurskiego z zakresu żywności i ochrony dziedzictwa kulinarnego w 2020 roku